Monday, January 24, 2011

Limanda kisa bir ara -St.Julien Malta


Malta -Veni Vidi Vici

Mrhaba :))
Malta'da Türklerden Merhaba kalmis :) cok sirin bir ada, bol bol gezdik, karli Almanya`dan sonra günes icimizi isitti,maalesef bir hafta göz acip kapanincaya kadar gecti, yazin eminim daha da güzeldir Malta...





Istanbul'da kahvalti zamani


Istanbul`da kayinvaldem harika kahvalti sofralariyla bizi hergün simartti, hele son gün bir sofra vardi ki, gitmenin hüznü üzerimde oldugundan fotograf cekemedim,ama ekte daha önce cektigim leziz ve sik bir kahvalti sofrasi,elinize saglik :)

Krapfen


Bu aralar bütün pastanelerde cesit cesit Krapfen'lar vitrinleri süslüyor, Krapfen bir cesit donut, aslinda oldukca yagli ve kalorili,cay saatinin yanina cok güzel oldu, misafiriniz geldiginde sunumu cok hos.

Monday, January 17, 2011

Adana Dostlar Istanbul

Istanbul`da tatil yapip kebap yemeden dönülmez tabi :)
Maalesef bu tatilimizde hastaliktan dolayi cok fazla degisik yemek yiyemedik.
Son aksam Adana Dostlar`da güzel bir yemek yedik,ekte kebap öncesi mezeler,üzerine de oraya özel dondurmali kadayif :))

Güzel bir 2011 olsun!

Evet ben geldimmmm, is hayatimda  ilk defa yaptigim üc haftalik uzun bir tatilden sonra calisma hayatina alismak biraz zor oldu :)
Ilk haftamiz güzel Akdeniz`de Malta'da gecti, sonra iki hafta Istanbul ve aile saadeti, maalesef esim hastalandi onun icin bekledigimiz gibi bir tatil olmadi, ama gene de Istanbul'da olmak her zamanki gibi cok keyifliydi.
Saglik cok önemli, gerisi gercekten bos, insanin istahinin olmasi bile ne kadar önemliymis, bir kere daha anladik.
Herkese saglikli, huzurlu ve neseli bir 2011 diliyorum, umarim bu sene bloguma daha fazla vakit ayirma firsati bulurum :)