Tuesday, December 17, 2013

Deniz'e mektuplar 5

Lokum oğlum,
8 ay bitti,artık devamlı senin peşindeyim,çılgınlar gibi emekliyorsun.
3.  dişinde alttan çıktı 2 hafta evvel,üstler çok kaşınıyor biliyorum azıcık daha sabret,belki haftaya İstanbul'da çıkar :)) artık günleri sayıyorum,bütün ailemi çok özledim ve yorgunumda açıkçası,zaten herkes seni deli gibi heyecanla bekliyor.
Haftaya sünnetin var,umarım rahatlıkla atlatırız,çok bekletmeden halletmek istedik babanla.
Anestezi var tek endişem o,ama napalım artık lokal yapmıyorlarmış ilk 30 gün dışında.
Doğumda halletmek isterdim ama almanyada mümkün değildi.
Bazen yere düşüyorsun ağlıyorsun içim çok kötü oluyor.
Hecelemeye de başladın,sanırım mama meme diyorsun..ayakların üzerinde duruyosun tek başına sonra yoruluyorsun ve sinirlenip ağlamaya başliyorsun.
Kilo almadın 2 haftadır,ellerinle bisküvi ve yumusak haşlanmış havuç yiyorsun.
8 aylık olmana rağmen 9-12 giyiyorsun.
Haftasonu gezdik yılbaşı heryer çok güzel burda.
Ben nasılım ,ayak uyuşmalarım geçti,demir tavkviyesi çok iyi geldi,devam...
2013 benim için çok güzel bir seneydi,sana kavuştum benim tatlı oğlum,bakalım 2014 bize neler getirecek..nisanda gene istanbuldayız,hem de 5 hafta,babanda babalık izni aldı...
Geçen gece aklıma ne geldi,ben deniz feneri hastasıyım bir de volkan..senin adını deniz koyduk,ileride bir oğlum daha olursa volkan mı koysak diye düşündüm içinden,geçen sene Sicilya'da Etnada o kadar etkilendim ki, kendimi allaha çok yakın hissettim,yer kaynıyordu canlıydı ve dumanlar çıkıyordu...keşke vaktim olsada lighthouses&volcanos diye bir blog açabilsem...
Kız olursa da Ada veya Leyla çok hoşuma gidiyor...,neyse sen bir büyüde,gerçi bende 35 oluyorum bu sene,biolojik yaş ilerliyo..
İyi geceler benim güzel oğlum...