Wednesday, January 29, 2014

Bugün neler dedik

Deniz'cim,

Bugün baba,aba ve mama  dedin :))
Anne nerde güzel oğlum :))
Ben şirinleri izliyorum şu anda,birkaç sene içinde beraber izleyeceğiz tatlı oğlum,benim en sevdiğim çizgifilmlerdendi,aa tabiki arı maya'da var.
Baban döndü Ankara'dan,yorgun uyuyor,nasıl özlemiş seni.
Bugün alışveriş merkezine gittik senle,gezdik,balık aldım sana taze,löp löp yedin öğlen.
Aaaa sürpriz,anneanne geliyor haftaya,nasıl sevindim nasıl...

Sunday, January 26, 2014

Oğlum hızla büyüyo...

Deniz'cim,

Geçen hafta ilk defa baba dedin,bilinçli değildi ama ben nasıl heyecanlandım,hem de öyle düzgün söyledin ki benim güzel oğlum,perşembe günleri oyun grubuna devam ediyoruz  çok güzel geçiyor,diğer bebeklerin elinden oyuncaklarını almaya çalışıyorsun :))
Artık ekmeğini güzelce kemiriyorsun,gene de ödüm kopuyor ve seni dikkatlice takip ediyorum.
Favori yemeklerin sütlü brokoli çorbası ve balkabağı,meyve ve yoğurt karışımı ve tabi nestle bebek bisküisini gördüğünde bayılıyorsun.
Yarın yeni bir hafta başlıyor,baban iş gezisinde senle yalnızız iki gün güzel oğlum,alışveriş merkezine gideriz belki hava karlı Münih'te.kitap okumaya firsat zor buluyorum,şu anda ahmet ümit'in son romanı Beyoğlu'nun en güzel abisini okuyorum çok akıcı akşamları okuyup bitirebilirim bu hafta,çok sevdiğim nir yazar,dün akşam babanla Tom Hanks'in yeni filmi kaptan philips'i izledik,çok güzeldi.
Böyle hızla geçiyor günler,uykuların iyice düzenli,yatağına iki emzik koyduk,bazı geceler hiç uyanmıyorsun benim güzel oğlum.
Yarın sabah doktor randevum var,tiroid ne durumda bakalım,sağlık olarak biraz vasat durumdayım,demin güldük babanla yaşlı teyzeler gibiyim.iki bileğimde ağrıyo,bir elimde şişkinlik ganglion kisti var bakalım nolucak,ayak tırnaklarım battı gene geçen hafta,çok iyi bir ayak bakım uzmanı varda rahatlattı beni,olsun geçer bunlar çokta önemli değil.
İyi geceler benim güzel oğlum...

Wednesday, January 15, 2014

Deniz'e mektuplar 6

Benim tatlı oğlum...
Bugün tam 9 aylık oldun,nice 9 ayların olsun...
8 dişin tam çıktı,kilon 9,5 kg,boyun sanırım 76 cm gibi.
Artık dimdik ayakta duruyorsun,heryere tutunup kalkıyorsun ve devamlı peşindeyiz:))
Mis kokulu oğlum benim,sünnetin 25 aralık'ta oldu ve çok şükür atlattık,genel anesteziden çok korkuyorduk ama yarım saat içinde herşey bitti,artık erkek oldun ve en güzeli bu ameliyatı hatırlamayacaksın...
İstanbul yılbaşında çok güzeldi.
Seni annemlere bırakıp bolca gezme fırsatım oldu.
Sıkça kuaföre gidip fön çektirebildim :))
İki harika tiyatro izledim,leyla' nın evi ve kim korkar hain kurttan,gerçekten harika iki oyundu.
Yeni açılan zorlu center'de eataly de kahve içtik ,kireçburnu set balıkta Rakı balık keyfi yaptık...
En sevdiğim lise arkadaşlarım ayşe ve derya ile keyifli bir gün geçirdik,babacığınla bol bol kadıköy çarşısını gezdik,sargında kokoreç, üzerinde halilde lahmacun üzerine de türk kahvesi keyfi yaptık.Anlayacağın istanbul bana gene iyi geldi...hele kapalıcarşı turu harikaydı,şeyhmuzda kebap mükemmel ötesiydi,fundacığım sağolsun...
Böyle işte benim güzel oğlum,şimdi öğlen uykusundasın,tatlı rüyalar gör emi.
Aa bu arada ekmek kemiriyorsun çok sevdin ekmeği :))