Sunday, March 21, 2010

Karidesli Tagliatelle


Cuma akşamı işten yorgun gelince ve canımız lezzetli bir yemek istediğinde yaptığımız çok kolay ve leziz bir tarif var,yanına da güzel bir Rioja açınca demeyin keyfımize :)
 250 gr karides,dondurulmuş ya da taze.1 paket krema.cherry domatesler,3 diş sarımsak,pul biber,tuz ve karabiber.
 Bir tencerede 250 gr tagliatelle'yi hafıf tuz ve zeyinyağıyla haşlıyorsunuz,sonra tavada tereyağında karidesleri yukarıdaki malzemelerle pişiriyorsunuz ( en son krema ),ve en sonunda makarnaları tavaya atıp karıştırıyorsunuz,afiyet olsun :)) somonla da yapılabilir,ama karides tercihim :)

1 comment:

  1. Bosbogazlik edicem ama bunun yanina beyazi daha bi keyifle icerdim ben sanirim. Sarap her yemege yakisir ama :P

    ReplyDelete